Social Icons

nedjelja, 30. prosinca 2012.

petak, 28. prosinca 2012.

Oriflame iznenađenje


Oriflame se uvijek trudi da obraduje svoje vrijedne saradnike. Ovaj put je to poklon koji ne trebate propustiti.
Svaku narudžbu minimalne vrijednosti 50 BB, u periodu kataloga C1 poslije Nove godine (01.01. – 13.01.2013.) Oriflame nagrađuje poklonom iznenađenja! Ne propustite priliku!








Moguće je dobiti samo jedan poklon iznenađenja po narudžbi, ali zato broj narudžbi nije ograničen. Poklon proizvod će biti automatski dodan na vašu narudžbu te ga nije potrebno posebno naručivati. Kod isporuke poklona zaračunat će se se administrativni trošak od 0.1 KM po poklonu.


ponedjeljak, 24. prosinca 2012.

Rasprodaja novogodišnjih ukrasa

Ne propustite!


U periodu 24.12. - 31.12.2012. Oriflame organizuje rasprodaju novogodišnjih ukrasa.




NARUČITE ODMAH ili kontaktirajte vašeg konsultanta!

subota, 22. prosinca 2012.

Program dobrodoslice

Postanite Oriflame konsultant i sudjelujte u nagradnom Programu dobrodošlice.

Za simboličnu cijenu uključenja u Oriflame klub u iznosu 9.90 KM, otvara vam se prekrasna Oriflame ponuda: izgledajte dobro, zaradite novac, zabavljajte se i uživajte! Odmah po učlanjenju dobit ćete svoj Početni paket s bogatim printanim materijalom neophodnim za vaš uspješan start. Budite aktivni u prva 3 kataloška perioda vašeg članstva i preuzmite fantastične poklone Programa dobrodošlice.

Uslovi i objašnjenja Programa dobrodošlice:

Kako bi se novi konsultant kvalificirao za 1. korak Programa dobrodošlice, potrebno je u katalogu učlanjenja napraviti kumulativno, kroz jednu ili više narudžbi, min. 100 BB lične kupnje. Zajedno sa svojom prvom narudžbom u sljedećem katalogu konsultant će na poklon dobiti poklon 1. koraka.
Aktivnost od min. 100 BB u drugom katalogu članstva kvalifikacija je za poklon 2. koraka, koja će biti isporučena s prvom narudžbom sljedećeg kataloga.
Napravivši 100 BB i u trećem katalogu članstva, konsultant se kvalificirao za poklon 3. koraka, koji će biti isporučen uz 1. narudžbu sljedećeg kataloga.
Dakle, isporuka poklona dešava se s prvom narudžbom u sljedećem katalogu, nakon kataloga kvalifikacije. Korake u Programu dobrodošlice nije moguće preskakati. Propuštanjem bilo kojeg koraka automatski se prekida sudjelovanje novog konsultanta u Programu dobrodošlice.

Pokažite kataloge prijateljima i prikupite njihove narudžbe!

KORAK 1






Oriflame Beauty Wonder Lash maskara - crna + Silk Beauty krema za tuširanje (vrijednost 22,80 KM; šifra 10782 + 21460)





KORAK 2






OB Wonder balzam za usne + M&H krema za ruke i tijelo + Essentials koncentrisana hidratantna krema (vrijednost 38,70 KM; šifra 23099 + 15570 + 23748)





KORAK 3






Enigma toaletna voda (vrijednost 52,90 KM; šifra 13850)






Pozovite druge da se priključe - zaradite mnogo više!

Ovaj program dobrodošlice važi u svim kataloškim periodima kada nisu aktuelne posebne Kampanje rekrutiranja koje donose specifične uslove uključenja i Program doborodošlice

četvrtak, 20. prosinca 2012.

Oriflame Webinari


Krajem mjeseca novembra pokrenut je još jedan Oriflame projekat koji će pružiti vrijedne informacije svojim Konsultantima. To je u stvari zvanično online druženje putem webinara koje traje jedan sat. U toku Webinara Oriflame će prezentovati aktuelnosti u poslovanju te najvažnije informacije za predstojeći period. 
Ovaj novi način komunikacije i druženja – putem webinara – svakako predstavlja korak naprijed u razvoju našeg  i vašeg poslovanja i otvara brojne nove mogućnosti. 
Poziv za učešće na Webinaru će vam biti poslan putem elektronske pošte. Ovaj poziv će biti upućivan samo liderima sa statusom Senior Menadžer i višim, a oni e-mail dalje proslijeđuju svojim menadžerima i aktivnim članovima.
Odmah nakon pozivnog maila dobit ćete i uputstvo za webinar, kako biste se što lakše priključili online sastanku putem Webex platforme. Kada Webinar zvanično počne, moći ćete slušati prezenatciju i vidjeti slajdove na svom ekranu. Nećete moći glasovno sudjelovati na sastanku, no svoja pitanja i komentare ćete moći upisivati u prozoru "Chat". Ovo je dobra prilika da dobijete informacije koje će vam pomoći da unaprijedite poslovanje svoje mreže.

Prezentaciju sa posljednjeg webinara možete preuzeti ovdje.

Kampanja aktivnosti u katalogu C17 i C01


Savršen dan uz Stockholm aparat za kafu i čaj!




Napravite min. 100 BB osobne kupnje u katalogu 17. Zatim u katalogu 1 napravite min. 30 BB osobne kupnje i odmah u katalogu 1 naručite aparat za kafu i čaj  za samo 
9,90 KM!











Stockholm aparat za kafu i čaj - šifra 26778

Osvojite Oriflame kalendar za 2013.






  • U toku kataloga 17 (26.11. - 23.12.2012.) napravite min. 125 BB osobne kupnje kroz jednu ili više narudžbi. Odmah po ostvarenju tražene aktivnosti poklanjamo Vam Oriflame stolni kalendar za 2013. godinu.
  • Moguće je dobiti jedan kalendar po konsultantu.
  • Kalendar će biti automatski dodan na Vašu narudžbu te ga nije potrebno posebno naručivati.









Također uz svaku narudžbu min. vrijednosti 1 BB tokom kataloga 17 poklanjamo vam prigodne kartice za poklone!

utorak, 11. prosinca 2012.

Dobro došli

Ova stranica je dizajnirana sa ciljem da olakša rad Oriflame konsultantima. Ovdje ćete naći sve potrebne informacije vezane za poslovanje, brze linkove za narudžbe, uputstva koja će pomoći i konsultantima i korisnicima Oriflame kozmetike.
Nećemo Vam govoriti kako je dobro biti član velike Oriflame porodice. To ste vjerovatno slušali već mnogo puta. Želja nam je samo da pomognemo, svima koji su se već odlučili, da što prije osjete rezultate svoga rada kao Oriflame konsultant.
Sve što Vas zanima, od načina naručivanja, gradnje mreže do izazova i problema sa kojima se susrećete, slobodno nas pitajte. Ako budemo znali rado ćemo Vam pomoći, a ako ne, saznaćemo i opet Vam pomoći.


Nezavisni Oriflame Gold direktor
Izeta Mujkić

Nezavisni Oriflame direktor
Amela Lušija
 

KORAK 1

Napravite 75 BB u kataloškom periodu kada ste se priključili i crna Wonder Lash maskara, univerzalni balzam i Milk & Honey hranljiva krema za ruke i tijelo bit će vaši za samo 3,90 KM s prvom narudžbom u narednom katalogu. (Šifra seta 670128)

KORAK 2

Napravite 75 BB i u drugom kataloškom periodu vašeg članstva i najprodavaniji miris Giordani Gold parfemska voda bit će vaša za samo 3,90 KM s prvom narudžbom u narednom katalogu. (Šifra 24169)

KORAK 3

Napravite 75 BB i u trećem kataloškom periodu od kada ste se priključili i Giordani Gold kuglice za nijansiranje i Giordani Gold tečni puder protiv starenja bit će vaši za samo 3,90 KM s prvom narudžbom u narednom katalogu. (Šifra seta 670162)