Social Icons

utorak, 22. travnja 2014.

Nagradno takmičenje "Memory igra"

U svrhu promocije svojih proizvoda Oriflame kozmetika BH d.o.o je organizovao Nagradno takmičenje "Memory igra - You Are The ONE™" koje će se desiti na Facebook stranici Oriflame-a.

Radi lakšeg snalaženja izdvojili smo samo osnovna pravila a kompletna pravila možete pogledati ovdje.

Nagradno takmičenje će se održati od 23.4.2014. do 12.5.2014. godine, a odnosi se na cijelo područje Bosne i Hercegovine.

POKLONI KOJE OBEZBJEĐUJE ORIFLAME
Učesnicima Nagradnog takmičenja koji će biti nagrađeni na osnovu odredaba ovih Pravila, biće uručeni sljedeći pokloni prema rangu na top listi:

1. do  3. mjesta - Paket The One proizvoda
4. do 30. mjesta -  The One Volume Blast maskara
Broj poklona koji će biti dodeljen je tačno 30.

PRAVO UČESTVOVANJA
Pravo učestvovanja u Nagradnom takmičenju imaju sve fizičke osobe sa prebivalištem u Bosni i Hercegovini, osim zaposlenih Oriflame-a i članova njihovih užih porodica. Za učestvovanje maloljetne osobe saglasnost mora dati roditelj ili osoba koja je u skladu sa zakonom ovlašćena da se o njoj stara.

KAKO UČESTVOVATI U NAGRADNOM TAKMIČENJU
Osoba koja želi da učestvuje u Nagradnom takmičenju, mora se registrovati u aplikaciji "Memory igra - You Are The ONE ™" koja će biti postavljena na Facebook stranici Oriflame. Cilj nagradnog takmičenja je da učesnik sakupi što više bodova. Učesnik sakuplja bodove otkrivajući parove sličica. Cilj je da otkrije iste sličice koje su u paru u što manje pokušaja i za što kraće vreme. Korisnik u igri prelazi preko 3 nivoa različite težine. Prvi nivo ima 12 polja odnosno 6 parova koje je potrebno pogoditi. Za prelazak na drugi nivo korisnik mora završiti barem jednom prvi nivo i pozvati barem 2 prijatelja da mu se pridruže u aplikaciji. Drugi nivo ima 20 polja odnosno 10 parova koje je potrebno pogoditi. Za prelazak na treći nivo korisnik mora završiti drugi nivo i pozvati barem 5 prijatelja da mu se pridruže u aplikaciji. Treći nivo ima 36 polja odnosno 18 parova koje je potrebno pogoditi. Cilj je napraviti najveći mogući rezultat nevezano na kojem je nivou on postignut.
Korisnik se na top listi rangira prema tome koji mu je najbolji rezultat ikad napravljen. Svaka odigrana partija na bilo kom nivou je mogućnost za novi najbolji rezultat. U okviru aplikacije se čuva najbolji rezultat.

PROGLAŠENJE DOBITNIKA
U odabir dobitnika ulaze svi korisnici aplikacije. Poklone  će osvojiti učesnici Nagradnog Takmičenja koji se nalaze na najboljim pozicijama u odeljku TOP LISTA u okviru aplikacije. Shodno pravilima Facebook-a važeći profili su samo oni kojima Facebook ime profila odgovara stvarnom imenu i prezimenu igrača (iz lične karte). Top lista Učesnika će biti dostupna u okviru aplikacije na kartici TOP LISTA.

KAKO PREUZETI NAGRADU
Dobitnik poklona će biti obavješten o dobitku u roku od 48 sati od završetka aplikacije. Dobitnik će biti kontaktiran na e-mail koji je naveo u kontakt formu ili će biti potrebno da svoje podatke dostavi u Inbox na Facebook stranici organizatora. Pokloni će biti poslati dobitnicima najkasnije 15 dana nakon završetka Nagradnog takmičenja. 


SRETNO SVIMA!!!

nedjelja, 20. travnja 2014.

Nagradna igra - Otkrijte Pariz

Oriflame je za svoje vjerne članove i kupce organizovao posebnu nagradnu igru u kojoj možete osvojiti sljedeće nagrade:

  • Univerzalni balzam - kokos, za svakog ko ostvari uslov
  • 300 Oriflame setova
  • Odmor na Jadranu u trajanju od tri dana
  • Putovanje u Pariz za dvije osobe u trajanju od tri dana


Kako do ovih nagrada?

Ukoliko naručite iz kataloga C06 sa stranica 130 do 135 za 10 KM dobit ćete specijalnu greb karticu. Za svakih 10 KM dobit ćete 1 karticu koja donosi zagarantovanu nagradu.


  1. Ukoliko ogrebete Tender Care, dobit ćete ga automatski sa prvom narudžbom u katalogu C07, za samo 0,10 KM (nije potrebno kucati šifru proizvoda).
  2. Ukoliko ogrebete set Oriflame proizvoda, potrebno je da prilikom pravljenja prve narudžbe u katalogu C07, unesete šifru vaše kartice. Set Oriflame proizvoda će biti vaš za samo 0,10 KM.
  3. Ukoliko ogrebete putovanje na Jadran, potrebno je da kontaktirate Oriflame servisni centar na telefon 033 474 256. Takođe, dobit ćete Tender Care sa vašom prvom narudžbom u katalogu C07, za samo 0,10 KM (nije potrebno kucati šifru proizvoda).
  4. Ukoliko ogrebete putovanje u Pariz, potrebno je da kontaktirate Oriflame servisni centar na telefon 033 474 256. Takođe, dobit ćete Tender Care sa vašom prvom narudžbom u katalogu C07, za samo 0,10 KM (nije potrebno kucati šifru proizvoda).



Želimo vam mnogo sreće!

Katalog C06 - Kampanja besplatnog učlanjenja

Ako u katalogu C06 postanete član Oriflame kluba možete postati vlasnica prelijepih proizvoda The One kolekcije koju čine:

  • Novčanik od imitacije kože s interesantnim dezenom; Modni hit ove sezone.
  • The ONE sunčane naočale sa zlatnim detaljima i crvenim staklenim kamenčićima; Sjajno riješenje za zaštitu očiju i za jedinstveni modni izraz.
  • Torba od imitacije kože s fenomenalnom šarom, postavom jarko ružičaste boje i jedinstvenim detaljima; ovo je torba koja će sigurno privlačiti poglede.


Za više detalja kliknite na sliku ispod.


 

KORAK 1

Napravite 75 BB u kataloškom periodu kada ste se priključili i crna Wonder Lash maskara, univerzalni balzam i Milk & Honey hranljiva krema za ruke i tijelo bit će vaši za samo 3,90 KM s prvom narudžbom u narednom katalogu. (Šifra seta 670128)

KORAK 2

Napravite 75 BB i u drugom kataloškom periodu vašeg članstva i najprodavaniji miris Giordani Gold parfemska voda bit će vaša za samo 3,90 KM s prvom narudžbom u narednom katalogu. (Šifra 24169)

KORAK 3

Napravite 75 BB i u trećem kataloškom periodu od kada ste se priključili i Giordani Gold kuglice za nijansiranje i Giordani Gold tečni puder protiv starenja bit će vaši za samo 3,90 KM s prvom narudžbom u narednom katalogu. (Šifra seta 670162)