Social Icons

nedjelja, 13. listopada 2013.

Čestitke

Završen je još jedan u spješan kataloški period. Čestitamo svim našim menadžerima i konsultantima na ostvarenim rezultatima. Posebne čestitke upućujemo našem timu u Bugojnu. Oni su praktično pokazali, što mi često govorimo našima konsultanima, da uspjeh zavisi samo od vašeg rada.


Melisa Karaosmanović se ponovo vratila na status 15%, Emina Osmić je ostvarila status od 9%, Nesada Hadžiahmetović 6% i Advija Hero 3%.






Takođe, naš tim u Goraždu je uspio ponoviti rezultate iz prošlog kataloškog perioda. U međuvremenu su pokrenuli i Facebook stranicu.


Božidarka Knežević je potvrdila status od 12%, Edina Pašović i Eldina Đogo status od 6% i Adisa Omerbašić, Maja Antić i Fahreta Vreva satus od 3%.







Još jedna naša menadžerica zaslužuje čestitke.


Selma Mehmedić je vratila status od 15%.







I u Kaknju je naša saradnica prepoznala Oriflame poslovnu priliku i krenula putem uspješnih.


Lejla Goralija je po prvi put ostvarila status 9%.









Čestitamo svim našim menadžerima i konsultatnima na izuzetnim rezultatima i želimo im  da konstantno idu naprijed.

Nema komentara:

Objavi komentar

 

KORAK 1

Napravite 75 BB u kataloškom periodu kada ste se priključili i crna Wonder Lash maskara, univerzalni balzam i Milk & Honey hranljiva krema za ruke i tijelo bit će vaši za samo 3,90 KM s prvom narudžbom u narednom katalogu. (Šifra seta 670128)

KORAK 2

Napravite 75 BB i u drugom kataloškom periodu vašeg članstva i najprodavaniji miris Giordani Gold parfemska voda bit će vaša za samo 3,90 KM s prvom narudžbom u narednom katalogu. (Šifra 24169)

KORAK 3

Napravite 75 BB i u trećem kataloškom periodu od kada ste se priključili i Giordani Gold kuglice za nijansiranje i Giordani Gold tečni puder protiv starenja bit će vaši za samo 3,90 KM s prvom narudžbom u narednom katalogu. (Šifra seta 670162)