Social Icons

subota, 22. prosinca 2012.

Program dobrodoslice

Postanite Oriflame konsultant i sudjelujte u nagradnom Programu dobrodošlice.

Za simboličnu cijenu uključenja u Oriflame klub u iznosu 9.90 KM, otvara vam se prekrasna Oriflame ponuda: izgledajte dobro, zaradite novac, zabavljajte se i uživajte! Odmah po učlanjenju dobit ćete svoj Početni paket s bogatim printanim materijalom neophodnim za vaš uspješan start. Budite aktivni u prva 3 kataloška perioda vašeg članstva i preuzmite fantastične poklone Programa dobrodošlice.

Uslovi i objašnjenja Programa dobrodošlice:

Kako bi se novi konsultant kvalificirao za 1. korak Programa dobrodošlice, potrebno je u katalogu učlanjenja napraviti kumulativno, kroz jednu ili više narudžbi, min. 100 BB lične kupnje. Zajedno sa svojom prvom narudžbom u sljedećem katalogu konsultant će na poklon dobiti poklon 1. koraka.
Aktivnost od min. 100 BB u drugom katalogu članstva kvalifikacija je za poklon 2. koraka, koja će biti isporučena s prvom narudžbom sljedećeg kataloga.
Napravivši 100 BB i u trećem katalogu članstva, konsultant se kvalificirao za poklon 3. koraka, koji će biti isporučen uz 1. narudžbu sljedećeg kataloga.
Dakle, isporuka poklona dešava se s prvom narudžbom u sljedećem katalogu, nakon kataloga kvalifikacije. Korake u Programu dobrodošlice nije moguće preskakati. Propuštanjem bilo kojeg koraka automatski se prekida sudjelovanje novog konsultanta u Programu dobrodošlice.

Pokažite kataloge prijateljima i prikupite njihove narudžbe!

KORAK 1






Oriflame Beauty Wonder Lash maskara - crna + Silk Beauty krema za tuširanje (vrijednost 22,80 KM; šifra 10782 + 21460)





KORAK 2






OB Wonder balzam za usne + M&H krema za ruke i tijelo + Essentials koncentrisana hidratantna krema (vrijednost 38,70 KM; šifra 23099 + 15570 + 23748)





KORAK 3






Enigma toaletna voda (vrijednost 52,90 KM; šifra 13850)






Pozovite druge da se priključe - zaradite mnogo više!

Ovaj program dobrodošlice važi u svim kataloškim periodima kada nisu aktuelne posebne Kampanje rekrutiranja koje donose specifične uslove uključenja i Program doborodošlice

Nema komentara:

Objavi komentar

 

KORAK 1

Napravite 75 BB u kataloškom periodu kada ste se priključili i crna Wonder Lash maskara, univerzalni balzam i Milk & Honey hranljiva krema za ruke i tijelo bit će vaši za samo 3,90 KM s prvom narudžbom u narednom katalogu. (Šifra seta 670128)

KORAK 2

Napravite 75 BB i u drugom kataloškom periodu vašeg članstva i najprodavaniji miris Giordani Gold parfemska voda bit će vaša za samo 3,90 KM s prvom narudžbom u narednom katalogu. (Šifra 24169)

KORAK 3

Napravite 75 BB i u trećem kataloškom periodu od kada ste se priključili i Giordani Gold kuglice za nijansiranje i Giordani Gold tečni puder protiv starenja bit će vaši za samo 3,90 KM s prvom narudžbom u narednom katalogu. (Šifra seta 670162)