Social Icons

četvrtak, 20. prosinca 2012.

Oriflame Webinari


Krajem mjeseca novembra pokrenut je još jedan Oriflame projekat koji će pružiti vrijedne informacije svojim Konsultantima. To je u stvari zvanično online druženje putem webinara koje traje jedan sat. U toku Webinara Oriflame će prezentovati aktuelnosti u poslovanju te najvažnije informacije za predstojeći period. 
Ovaj novi način komunikacije i druženja – putem webinara – svakako predstavlja korak naprijed u razvoju našeg  i vašeg poslovanja i otvara brojne nove mogućnosti. 
Poziv za učešće na Webinaru će vam biti poslan putem elektronske pošte. Ovaj poziv će biti upućivan samo liderima sa statusom Senior Menadžer i višim, a oni e-mail dalje proslijeđuju svojim menadžerima i aktivnim članovima.
Odmah nakon pozivnog maila dobit ćete i uputstvo za webinar, kako biste se što lakše priključili online sastanku putem Webex platforme. Kada Webinar zvanično počne, moći ćete slušati prezenatciju i vidjeti slajdove na svom ekranu. Nećete moći glasovno sudjelovati na sastanku, no svoja pitanja i komentare ćete moći upisivati u prozoru "Chat". Ovo je dobra prilika da dobijete informacije koje će vam pomoći da unaprijedite poslovanje svoje mreže.

Prezentaciju sa posljednjeg webinara možete preuzeti ovdje.

Nema komentara:

Objavi komentar

 

KORAK 1

Napravite 75 BB u kataloškom periodu kada ste se priključili i crna Wonder Lash maskara, univerzalni balzam i Milk & Honey hranljiva krema za ruke i tijelo bit će vaši za samo 3,90 KM s prvom narudžbom u narednom katalogu. (Šifra seta 670128)

KORAK 2

Napravite 75 BB i u drugom kataloškom periodu vašeg članstva i najprodavaniji miris Giordani Gold parfemska voda bit će vaša za samo 3,90 KM s prvom narudžbom u narednom katalogu. (Šifra 24169)

KORAK 3

Napravite 75 BB i u trećem kataloškom periodu od kada ste se priključili i Giordani Gold kuglice za nijansiranje i Giordani Gold tečni puder protiv starenja bit će vaši za samo 3,90 KM s prvom narudžbom u narednom katalogu. (Šifra seta 670162)