Social Icons

četvrtak, 22. kolovoza 2013.

VAŽNA OBAVJEST!

Kao što već znate od petka, 16.8. 2013 od 10:00 proizvodi koje ste naručili neće se više pakovati i isporučivati iz lokalnog magacina u Sarajevu nego iz Globalnog distributivnog centra u Budimpešti (GDC).
Ovim potezom pridružujemo se svim ostalim zemljama naše regije koje su već prešle na snabdijevanje iz magacina u Budimpešti. Ovo sa sobom donosi niz prednosti, a prvenstveno:
  • Puno bolja snabdjevenost robom (dakle puno rjeđe situacije da nečeg nema na zalihama)
  • Neće više biti potrebe da čekate s narudžbom dok roba stigne na lokalno skladište
  • Puno bolje zapakovane narudžbe, manje grešaka pakovanja
  • Ne postoji „usko grlo“ (kašnjenje s isporukom narudžbi iz lokalnog magacina u dane velikih gužvi). Pošiljke uvijek treba da budu otpremljene prema propisanoj dinamici.
S prelaskom na snabdijevanje iz magacina u Budimpešti, otprema narudžbi prema vama iz Budimpešte obavljat će se 3 puta sedmično (ne svaki radni dan kao dosad iz magacina u Sarajevu) i to ponedjeljkom, srijedom i petkom s vremenskim presjekom 10.00 sati.
Presjek 10.00 znači da se u tom trenutku sve akumulirane narudžbe stavljaju na print i pakovanje.


Najveća promjena bit će za konsultante koji proizvode preuzimaju direktno u Oriflame klubu u Sarajevu odmah po predaji narudžbe. Po prelasku na GDC, ovi konsultanti će svoju narudžbu moći preuzeti kada ona stigne iz skladišta u Budimpešti u Oriflame centar u Sarajevu.
Sve druga pravila i mogućnosti vezana za naručivanje i preuzimanje proizvoda ostaju nepromijenjena. Narudžbu i dalje možete predati direktno u Oriflame klubu u Sarajevu ili je faxirati, ili je unijeti sami putem online servisa. Paket s proizvodima i dalje ćete moći preuzimati ili u Oriflame klubu u Sarajevu, ili kod lidera svoje strukture koji ima sponzorsku stanicu, ili putem pošte.

Struktura troškova isporuke ostaje nepromijenjena, kao i opcija naručivanja kviska odnosno joker proizvoda. Kreditni rok 14 dana također ostaje nepromijenjen i računa se od dana pristizanja paketa na vaše odredište (sponzorsku stanicu, poštu, Oriflame klub), a ne od dana kad ste predali narudžbu ili kad je ona otpremljena iz Budimpešte.
Kod naručivanja online, birate mjesto isporuke
9050 – Oriflame klub Sarajevo (ako narudžbu preuzimate u Oriflame prostorijama)
10050 – pošta (ako vam se narudžba treba isporučiti putem pošte)
dok brojevi sponzorskih stanica (timskih lidera) ostaju nepromijenjeni.

Paket iz Budimpešte će biti isporučen za 48 sati od presjeka narudžbi za Oriflame klub Sarajevo, sponzorske stanice i sve veće poštanske centre. Za udaljenije poštanske centre bit će potreban dan duže, dakle 72 sata. Dani vikenda produžuju navedeni rok.

Primjer: predali ste narudžbu u utorak (online, faxom ili direktno u Oriflame klubu u Sarajevu) u 12.00. Ona je "na čekanju" do srijede u 10.00 kad se pušta na pakovanje zajedno sa svim ostalim narudžbama koje su predane u intervalu ponedjeljak 10.00 – srijeda 10.00. Naručeni proizvodi stižu na vašu adresu u petak ili ponedjeljak.

Od kataloga 13 otvaranje kataloga počinjat će u ponedeljak u 7.00 ujutro (umjesto u 10.00).

Nema komentara:

Objavi komentar

 

KORAK 1

Napravite 75 BB u kataloškom periodu kada ste se priključili i crna Wonder Lash maskara, univerzalni balzam i Milk & Honey hranljiva krema za ruke i tijelo bit će vaši za samo 3,90 KM s prvom narudžbom u narednom katalogu. (Šifra seta 670128)

KORAK 2

Napravite 75 BB i u drugom kataloškom periodu vašeg članstva i najprodavaniji miris Giordani Gold parfemska voda bit će vaša za samo 3,90 KM s prvom narudžbom u narednom katalogu. (Šifra 24169)

KORAK 3

Napravite 75 BB i u trećem kataloškom periodu od kada ste se priključili i Giordani Gold kuglice za nijansiranje i Giordani Gold tečni puder protiv starenja bit će vaši za samo 3,90 KM s prvom narudžbom u narednom katalogu. (Šifra seta 670162)